Just order it online

Webshops zijn al lang geen nieuw iets meer en er zijn er intussen al heel wat. Het zit in de kunst je te onderscheiden van de rest door exclusieve merken aan te bieden die uniek zijn. Toch ben ik nog van het kaliber dat ook wel graag eens een fysieke winkel zal bezoeken. Maar heel af en toe maak ik eens een uitzondering.

Er is niets makkelijker dan shoppen vanuit je luie zetel. Je hoeft geen lange wachtrijen te trotseren, te zoeken naar je maat die niet altijd aanwezig is (M hier) en een hele winkel rond te lopen om dat ene ding te zoeken waar je zo gek van bent of dat nog moet worden uitgevonden.

Ikzelf draag enorm graag kledij van degelijke kwaliteit die niet na enkele keren wassen haar stevigheid, kleur of vorm verliest. Waarmee ik niet wil zeggen dat duurkoop altijd beter koop is. Na een tijdje weet je wel dat je favoriete merk hetgeen is dat je verlangens kan inlossen.

Neem nu bijvoorbeeld Scotch & Soda, geen te drukke kledij maar toch draagbaar op verschillende manieren. Hetzij formeel met een geklede broek, hetzij iets sportiever met een jeans. Hun kledij is altijd voorzien van een leuk accentje dat het net iets anders maakt dan al de rest.

Anerkjendt is een Deens merk dat eveneens in deze lijn verdergaat maar dan  ietwat soberder is. Zij houden hun collecties meer in de richting van de aardetinten en proberen te werken met gerecycleerde materialen die zorgen voor een duurzaam product.

Omdat het continu zoeken naar je eigen stijl en ontwikkeling nooit echt een afgewerkt iets is, ga ik rustig verder met het ontdekken van nieuwe looks en mogelijkheden.

Prijs en beschikbaarheid:

  • Groen/ecru gestreept t-shirt / Scotch & Soda / €39,95
  • Grijze trui / Anerkjendt / €59.95
  • Online via Only for Men