Vichy, Minéral 89

Dankzij het bloggen heb ik al vele nieuwe producten leren kennen en ontdekken. Ik herinner me nog goed de eerste keer dat ik met het fenomeen “serum” werd bestookt. Toen voor mij iets waarvan ik nog nooit had gehoord. Ik weet het, shame on me.Wie had kunnen weten dat een serum vanaf dat moment een vaste waarde in mijn verzorgingsritueel zou worden? Juist ja, ik in het allerminst.

Een droge huid snakt naar een serum omdat alles wat ze van hydratatie maar kan krijgen, opslurpt. Wat zou je er van vinden, moest ik je vertellen dat er nog een pre-serum bestaat? En dat het dan nog werkt ook?

Vichy’s Minéral 89 is een nieuwe dagelijkse toevoeging aan mijn ritueel dat ervoor zorgt dat de huid voller en sterker wordt. Het mineraliserend water van Vichy en hyaluronzuur hebben effect op de belangrijke componenten van de huidbarrière.

“De unieke formule vormt een beschermende matrix op het huidoppervlak. Dit netwerk fungeert als een mechanisch “schild” om de huidbarrièrefunctie te versterken en de huid beter te beschermen tegen externe agressies.”

Je brengt Minéral 89 dus aan voor je dagelijkse verzorging en ’s avonds na de reiniging. Je zal merken dat je huid voldoende gehydrateerd en voller aanvoelt en dit extra laagje meer dan ooit weet te appreciëren.

Info en beschikbaarheid:

  • 50ml/€24,95
  • Bij je apotheek