Tatsu, om de aangeboren kracht van de man te doen ontwaken…

Tatsu by Rituals

Ikzelf ben al een tijdje vertrouwd met de producten van Rituals.  Het is echter nog niet zo heel lang dat ze zich ook toeleggen op verzorgingsproducten voor heren. Zo kan je nu al bij hen terecht voor eau de toilette, scheer- en diverse andere producten.

Een tijdje geleden ontving ik een Rituals testpakketje met producten uit hun Tatsu-gamma. Benieuwd van hoe ik Rituals zou ervaren, begon ik twee weken terug met het testen ervan.

Ice Shower Gel by Rituals
De geur wordt over de volledige lijn doorgetrokken: een mengeling van organisch bamboe en Japanse mint. Deze laatste zorgt voor een frisse touch.  Geen té sterke geuren voor Rituals en dat is precies hoe ik het graag heb.  We begrijpen elkaar!
De Ice Shower Gel is ideaal voor gebruik na die lange hete werkdag of na lang en intensief gesport te hebben.  Je voelt je zo weer opgefrist en je kikkert er helemaal van op.
Ervaring met de Ritualsproducten leert me dat je nooit veel nodig hebt.  Je hebt onmiddellijk een massa schuim en bijdoseren is niet meer nodig. Voor een optimaal schuimend effect, raad ik je aan een douchespons te gebruiken.
Echte nadelen heeft deze douchegel niet,  maar het is aan te raden je niet te lang op je ‘edele delen’ te concentreren.  De Japanse mint zou ervoor kunnen zorgen dat het hele zaakje net iets té fris aanvoelt.

Cool Kami Shampoo by Rituals

De Cool Kami Shampoo heeft zowaar hetzelfde effect: je haar voelt meteen sterker en clean aan. De oceaanmineralen in Cool Kami hebben een stabiliserende en vochtinbrengende werking op de hoofdhuid . Je hoofdhuid voelt lekker fris aan, ideaal voor een avondje uit…
Ziezo na ons lichaam en haar gewassen te hebben dienen we enkel nog ons haar in de plooi te leggen. Dit kan met de Tatsu Shaper, een stylingpasta die je als het ware die “rough” look kan geven. Het geeft een mat en tegelijkertijd verstevigend effect. Het speelse van je “out of bed” look kan je hier echt mee  tot leven wekken. Nogmaals, ons ruwe kantje kunnen we hier nog net iets meer mee benadrukken, jongens. Leuk hé, niet?
Kortom de Tatsu lijn van rituals mag zeker niet in je badkamer ontbreken. Ze is ideaal voor op reis na bijvoorbeeld heel de dag in de warme zon te hebben vertoefd en je verbrande huid te verwennen en te laten verkoelen.

Prijzen zijn voor de Ice Shower Gel € 7.50, Cool Kami Shampoo € 8.90 en Tatsu Shaper €12.90. Je kan het Tatsu-gamma vinden in elke Rituals Store of online op hun website.

By the way: op dit moment geven ze kortingen op dit gamma! Waar wacht je nog op?