Philips Bluetooth Speaker

Een dag zonder muziek is een dag niet geleefd. Als is het maar op de achtergrond. We staan momenteel in een tijdperk waarin alles wat ons lief is op onze smartphone ter beschikking staat. 

Om dit dan in deftige kwaliteit “on the go” af te kunnen spelen is dan een handig extraatje. Niet?

Bluetooth speakers zijn zeker en vast geen nieuw item meer in de hedendaagse huishoudens. Wat wel nieuw is zijn de mini versies die robuust zijn én tegen een spatje water kunnen. Bij Philips weten ze uiteraard waar de noden van hun consumenten zitten.

In dat laatste geval ben ik de eerste in rij om deze feature toe te juichen. Ik neem meestal mijn muziek mee in de badkamer en op de achtegrond speelt dan mijn favoriete playlist. Dit misschien tot irritatie van mijn buren.

Wat mij betreft heeft deze bluetooth speaker zowat redelijk wat in huis. Ik zet het nog even kort op een rijtje voor jullie: snel laden (dmv een snellader excl.), durafit cover tegen water en spatten en extra bass.

En geef toe, hij ziet er ook best wel aardig uit, niet? Laat je niet afschrikken door zijn grootte want dit beestje kan aardig wat klank produceren.

Een regelrechte must voor iemand die geen seconde zonder zijn muziek kan.

Prijs en beschikbaarheid:

  • Model BTS 6009
  • Philips online of store locator
  • €79