Boatshoes

Boat Shoes

Heren, ze zijn terug! En hoe? Ik ben er alvast he-le-maal weg van! De gekende boatshoes van weleer, ook wel ‘docksides’ genoemd. Nu kan je ze vinden in allerlei kleuren en modellen. Ze zijn wat speelser en ze zijn gemaakt uit andere materialen.

Met de zomer in aantocht, kan je ze ondertussen al vinden in de zomercollecties van onder andere Brantano.

Mijn eigen voorkeur gaat uit naar de blauwe en beige (cognac) kleuren. Deze gaan mooi samen bij de meeste kledij en zijn niet zo fragiel. Kickers en Helly Hanssen hebben zeer mooie modellen. Onderaan kan je een aantal van mijn favoriete modellen vinden. Simpel en toch very dandy! Vinden jullie deze modellen ook top?

Gewoon even klikken op de foto en je zal dan meteen doorverwezen worden naar de Brantano-website waar je ze kan bestellen.  Levering is mogelijk aan huis of in een Brantanowinkel. In dat laatste geval hoef je geen voorschot te betalen en kan je je besluit uitstellen tot in de winkel! Zonder aankoopverplichting, dus! Ideaal toch?

Le Routard Blauw Kickers Beige
Le Routard Beige Helly Hansen Blauw

Boat Shoes

Boat Shoes

Het leuke aan boatshoes is dat je ze zowel klassiek als sportief kan dragen en dit onder een korte of lange broek.  Ideaal voor wie een ‘nouveau chic’-stijl wil najagen of helemaal wil opgaan in de marine-stijl (die tevens helemaal terug is van weggeweest!).

Om deze schoenen mooi te houden en er langer van te genieten, raad ik jullie aan – oké, ik geef het toe: beroepsmisvorming – om een onderhoudend en verzorgend product aan te kopen.

Deze onderhoudsproducten zijn te verkrijgen bij de beter schoenzaken. Meestal zijn boatshoes in vet leder of suède. Een droogshampoo, kleurshersteller of wax creme kan al wonderen doen. Alle onderhoudsproducten zijn te verkrijgen bij Brantano.