Dr. Hauschka Men: Cosmetica voor de man; meer dan alleen after shave

Dr. Hauschka gezichtslotion

Een tijdje geleden ontving ik een goody bag van Hauschka met verschillende producten.

De producten van Dr. Hauschka zijn doeltreffend en echt resultaatgericht. Vandaar dat het me al vanaf het eerste moment aansprak om deze te testen. En zeg nu zelf, wie wil er nu niet graag een snel resultaat? N’est pas?

Bij het testen van de producten neem je een niet overdadige maar frisse geur waar. Het is een kruidige en subtiele geur die ideaal is voor de man.  Ikzelf hou niet zo van die typische after shave geuren, dus de geur is iets waar ik me perfect in kan vinden.

Dr. Hauschka gezichtscrème

Ik kreeg de gezichtslotion, de gezichtscrème en de bodymilk op basis van kweepeer toegestuurd

Even meegeven dat je de gezichtslotion kan gebruiken na het reinigen en het scheren. De gezichtslotion is handig en makkelijk te verdelen. Je verstuift hem simpelweg over je gelaat. De lotion werkt als een after shave met een verzachtende werking en herstelt irritaties bij eventueel ingegroeide baardharen. Heel handig als je net zoals ik snel last hebt van ‘razor burns’.

Dr. Hauschka Bodymilk

Om je huid nog optimaler te verzorgen kan je nog een gezichtscrème aan brengen. Wat ik ideaal vind aan deze creme van kweepeer is dat hij een ideale beszcherming bied en zorgt dat de vochtregulatie van de huid continu op peil blijft wat een grote nood is bij iemand die een ietwa drogere huid heeft.

Wat ik zelf echt een topper vind is de bodymilk van kweepeer. Aangezien ikzelf een redelijk droge huid heb, is hij ideaal om mijn huid te voeden, op peil te houden en te verstevigen. Zoals bij de meeste producten van Dr. Hauschka is de bodymilk voorzien van een neutrale frisse geur. Hij geeft je als het ware een actief gevoel. Het actieve bestandeel van deze body milk is zoals reeds eerder gezegd een extract van kweepeer. Deze hydrateert de huid en helpt uitdroging ervan te voorkomen.

Even de prijzen van deze producten op een rijtje, but remember quality has it’s price:

  • Gezichtslotion : € 20.95 (100ml)
  • Gezichtscreme van kweepeer: € 18.50 (30ml)
  • Bodymilk van kweepeer: € 17.95 (145ml)

Uiteraard heeft Dr Hauschka een heel breed gamma, maar op hun site geven ze toch al enige toelichting welke producten door mannen geapprecieerd worden. Klik hier om er naartoe te gaan.

De producten van dr hauschka zijn te verkrijgen via hun online webwinkel of in volgende verkooppunten België en Nederland.