Rituals: Lotus Secret Geurkaars

Ik ben als het ware verzot op geurkaarsen. Yankee Candles, Rituals, Zara Home, … Ga zo maar even door. De laatste aanwinst hier in huis is een geurkaars uit de Rituals Lotus Secret collectie.

De geurkaars creëert als het ware een instant mood van pure ontspanning. Ze is verrijkt met rustgevende ingrediënten Yi Yi Ren en Witte Lotus.

Dit is een kaars die je op eender welke plaats in huis kan branden. Door haar neutrale, frisse en toch lichte bloemen geur zal zij je overal kunnen plezieren. Wat er voor mij ook nog zeer bijzonder aan is, is het esthetische. De kaars komt in een neutraal en wit glas maar zit in een beeldig doosje dat zich als het ware opent als een bloem. Wanneer je de kaars niet nodig hebt, en je de geur wil bewaren, kan je het simpelweg samenvouwen en opnieuw sluiten.

Ook heerlijk om weten is dat de kaars tot maar liefst 50(!!!) branduren meegaat. Lekker lang en veel plezier kan je hier aan beleven.

Wat denken jullie? Zijn jullie te vinden voor dit nieuwe gamma bij Rituals?

Om de geur noch intenser te kunnen ervaren heeft Rituals ook de geurstokken gelanceerd in deze reeks. Waar wacht je nog op?

Prijzen en verkrijgbaarheid: