Dove Men +Care Deodorant

Deodorant Dove Men +Care

Het is iets wat iedereen standaard in zijn verzorgingsgamma heeft staan: deodorant.

Ikzelf ben op dit vlak enorm veeleisend: de deodorant moet aan drie criteria voldoen: hij moet wat anti-transpiratie betreft goed z’n werk doen, mag geen vlekken nalaten én moet een neutrale en frisse geur hebben.

Zoals gezegd: de lat ligt heel hoog. Mijn test met Dove Deodorant heeft me geleerd dat deze deodorant een zeer goede geur verpreid. Echter, de poederige spray laat vlekken na. Voor de hevige zweters onder ons, is de deodorant niet afdoende om transpiratie tegen te gaan.
Wat betreft de vlekken die het product in kleren achterlaat, contacteerde ik reeds de klantendienst van Dove. Op mijn vraag kreeg ik heel snel een antwoord. Ze gaven me de raad de kleding te behandelen met bepaalde wasproducten indien er vlekken nableven en de spray pas aan de te brengen als de huid droog is (iets wat ik reeds deed). De vlekken verdwenen na behandeling met verschillende wasproducten, maar toch ben ik niet van plan deze elke keer te behandelen. Te agressief wassen is immers niet goed voor de vezels van je kledij. De zoektocht naar de perfecte deodorant duurt dus onverminderd voort.
Dove Men +Care deodorant is te verkrijgen in volgende geuren: clean comfort, extra fresh, aqua impact en energy spice. Je kan ze vinden bij o.a. Carrefour, Kruidvat, Etos,…
Prijs voor dit flesje (150 ml) bedraagt + €3.99