Chanel Allure Homme White Edition

Chanel Allure Homme White Editon

Er gaat geen dag voorbij of ik moet mezelf bedwingen deze parfum niet te gebruiken. Het is sterker dan mezelf, ik ben er helemaal weg van.
De geur doet je denken aan warme zomeravonden, al genietend op een terrasje en je huid die nog nazindert van die heerlijke warme gloed van de zon.
Het is een eau de toilette met een frisse geur en toch een mannelijke ondertoon. Ikzelf hou niet van zware geuren en ga altijd op zoek naar geuren met frisse toetsen. Voor zij die er net zo over denken: Chanel Allure Homme White Edition is definitely een aanrader!
Ook niet onbelangrijk is het design van de flacon. Het is een flacon die perfect past bij zijn inhoud: een matwitte dop gecombineerd met het gelakte glas van de flacon. Het zorgt voor een formele en tegelijkertijd toch chique uitstraling. Past in het interieur van elke badkamer. Want zeg nu zelf: wie pronkt er nu niet graag met z’n eau de toilette.
Om een idee te geven van hoe deze eau de toilette ruikt, zal ik hieronder de vier facetten kort toelichten.
  • Overheersend Oosters facet: de noot van Sandelhout brengt het oosterse facet tot bloei. Deze romige, ronde en zachte noot, verrijkt met de Tonkaboon uit Brazilië en de noten van Witte Muskus, warmt het frisse facet als het ware op. De oosterse noten ontwikkelen zich vervolgens dankzij Haïtiaanse Vetiver dat, in combinatie met het Sandelhout, een Gembernoot met een grote suggestieve sensualiteit toevoegt. Tenslotte verschijnt er een ambernoot die, in combinatie met Vanille van Madagaskar,het oosterse facet compleet maakt.
  • Fris facet: Siciliaance citroen en Bergamot uit Calabrie. In combinatie met de noot van sandelhout ontplooit dit facet zich tot een diepe en indringende noot die de andere facetten versterkt.
  • Houtachitg facet: de intense en droog-houtachtige noten van Cederhout maken de geur extra mannelijk
  • Kruidachtig facet: dit facet zorgt voor een krachtig en levend gepeperd akkoord van witte en roze peper uit madagaskar dat de geur een explosieve basis geeft.

Misschien nogal wat uitleg over de ‘noten’. Maar zo hebben jullie toch een idee waaraan jullie zich kunnen verwachten. To experience the real thing raad ik jullie aan van as fast you can te begeven naar je dichtstbijzijnde parfumerie(keten). Enjoy!