Homme Galland: 900 – Nettoyant Visage & 910 – Gel Douche

Homme Galland Paris

Homme Galland Paris

Een tijdje geleden kreeg ik een goodybag van Homme Galland toegestuurd. Een – tot dat moment – voor mij onbekend merk.

Compleet normaal overigens, want je vind het alleen terug in schoonheids- en wellnesscentra. Eerlijk toegegeven: veel bezoekjes breng ik niet aan deze plaatsen. Daar zou binnenkort dan ook wel eens verandering in kunnen komen.

De producten die ik van Homme Galland onder de loep zal nemen zijn de 910 – Gel Douche en de 900 – Nettoyant Visage.

Ik heb beide producten nu al een tijdje gebruikt en ik moet zeggen dat de geur van dit gamma me erg bevalt: defenitely a Very Manly Scent!

Zoals jullie weten, zoek ik altijd naar iets fris maar met mannelijke geurnoten. Homme Galland slaagt alvast voor de geur van zijn producten met glans.

De 900 – Nettoyant Visage is ideaal om je gelaat grondig te reinigen alvorens je overgaat tot het effectieve groomen. Begrijp me niet verkeerd als ik zeg dat deze gel niet per sé nodig is indien je niet hoeft te scheren. De milde wasgel zonder zeep reinigt grondig, maar zacht.

De gel maakt de baardharen zacht en de huid is perfect voorbereid op het eventuele scheergebeuren. De actieve stof R.T. Arctic versterkt de huid en houdt het vochtniveau op peil. Het is een gel die lekker overdadig schuimt en die je er gewoon laat afspoelen onder douche. Ik neem hem altijd mee in de douche.

Homme Galland Paris

Hun 910 – Gel Douche is een ideale douchegel voor het weekend. Zeg maar om de toon te zetten voor een gezellig avondje uit! Er ontwikkelt zich meteen een royaal schuim (een notendop volstaat) en je voelt je echt fris na het douchen. Ikzelf gebruik een douchespons waardoor je extra veel schuim krijgt.

Je voelt dat de gel met zacht reinigende tensiden echt goed doordringt tot diep in de poriën. Het is een douchegel die de vochregulatie goed op peil houdt en zeker geschikt is voor de heren onder ons met een gevoelig “velleke”.

So, sensitive skin guys, deze als de bliksem in huis halen!

Richtprijzen zijn: voor de 910 – Gel Douche 200 ml +/- € 19.50 en de 900 – Nettoyant Visage 150 ml € 25

De centra die deze producten verdelen in Belgie zijn terug te vinden op volgende link: Homme Galland verkooppunten