Dames een ladyshave? Wij een Bodygroom!

Philips Bodygroom

Zelf heb ik dit al een aantal jaren in gebruik. De ideale testperiode dus als je het mij vraagt.

Een ideaal apparaat om je borst, oksel -en intiem haar bij te …euhm… trimmen? Scheren? Nu kijk, ikzelf vind het hygiënischer en gebruik dit dan ook regelmatig.

Waarom ik het zo een topapparaat vind? Het is makkelijk in gebruik, zonder teveel prulletjes. Je hebt twee functies. Eén uiteinde van het apparaat zorgt ervoor dat je kan scheren en met het andere kan je trimmen. Het trimhoofd is verstelbaar in lengte (ikzelf gebruik het kortste voor borsthaar).

Philips Bodygroom

Het scheerblad is zo ontworpen dat het werkelijk de contouren van je lichaam volgt en door de rubberen handgreep ligt hij vast in je hand. Het 3-dimensionele scheerhoofd past zich aan elke ronding van je lichaam aan voor een glad en comfortabel resultaat.

Voor heren met een gevoelige huid is dit ideaal. Het scheerblad is hypoallergeen en je mag de Bodygroom gebruiken onder de douche. Ideaal want door het warme water gaan de poriën open en dit vergemakkelijkt het scheren. Ikzelf zeep me eerst in en daarna scheer ik me. Je voelt niets, het trekt niet en je hebt geen rode uitslag achteraf. Wel zorgen dat de huid steeds strak gehouden wordt tijdens het scheren.  Zo vermijd je ongemakjes en ongelukjes.

Wat ik aanraad is om hierna een vocht inbrengende lotion/bodymilk te gebruiken en deze aan te  brengen op de geschoren plaats. Op dit moment bij mij is dat dus -inderdaad – Zwitsal Body Lotion!

Zoals hierboven al vermeld is het apparaat 100% waterdicht en hierdoor ook makkelijk te reinigen. En je hoeft daarna de stofzuiger of dergelijks niet boven te halen om het boeltje van de grond te zuigen.

De accu van de Philips Bodygroom gaat ongeveer een uur mee, en is tevens voorzien van een indicatielampje dat aangeeft of de batterij bijna leeg is. Iets wat de vorige versies niet hadden. Wat betreft het opladen heeft hij geen hele nacht nodig. Bv. 10 min opladen is 10 min scheren.

De Bodygroom word verkocht aan een prijs van + € 70. Voor de snelle beslissers is hij online verkrijgbaar bij Philips; alsook bij o.a. Krëfel, Carrefour,…

Dus, wat denken jullie gasten? Helemaal mee eens? Leave a comment of stuur me een mailtje!

Bij leven en welzijn, tot de volgende keer maar weer!