Mënaji: skincare for the confident man

Mënaji Skin Care

Heren heren, even uw aandacht! Ahoy Sailor!
Er is een pakketje toegekomen van Mënaji: skincare for the confident man! We spreken hier niet over ‘the m-word’. Ligt heel gevoelig bij ons, heren.
Zelf ben ik al een tijdje in overleg met de persoon achter dit product en vanaf de eerste minuut kon ze me hierover al fascineren. Wat ik voor jullie, m’n lezers zal testen, zijn de volgende producten:

  • 911 Eye Gel;
  • Face and Body Scrub;
  • Power Hydrator;
  • and last but not least: Camo Stick en HD powder (I know: maybe a lot to take)
Op dit moment ga ik nog niet veel prijsgeven… maar ik kijk er al naar uit om mijn ervaringen met jullie te delen. Heel open-minded ga ik deze uitdaging aan en geef ik ze het voordeel van de twijfel. Er moet toch iemand de eerste zijn?
Dus pin het vast in jullie agenda, binnenkort hier afspraak voor de review van Mënaji Skin Care!
Hi5,
Bjorn