Expert AutoBronz Ampullen

Tijdens de persdagen in Brussel heb ik al het één en het ander kunnen ontdekken. Maar capsules die ervoor zorgen dat je huid een gezonde gloed krijgt? Dat is toch iets heel speciaals. Echt iets voor mij, iemand die niet snel bruin wordt van de zon.

Expert Autobronz is een kuur van 20 dagen die ervoor zal zorgen dat je natuurlijk en langdurig bruin kan blijven. Wat mij betreft is dit eens wat anders. Een kuur die je van binnenuit bruiner zal maken.

Wat maakt de kuur zo speciaal dat ze huid kan doen bruinen van binnenuit? Door de aanwezigheid van wortel -en tomatenextract en teunisbloemolie.

  • Het wortelextract werkt in op de kleuring en de kwaliteit van de huid dankzij zijn antioxiderende werking.
  • Tomatenextract bevat dan het pigment dat tomaten hun rode kleur geeft en tevens krachtige anitoxiderende eigenschappen bezit.
  • De teunisbloemolie bevat een mengeling van natuurlijke carotenoïden die ervoor zal zorgen om huidveroudering te voorkomen.

Je neemt elke dag één ampul: puur ofwel licht opgelost in wat water. Dit gedurende twintig dagen. In het begin dronk ik ze licht opgelost in water, maar ik was echt niet te vinden voor de smaak op mijn nuchtere maag. Puur zijn ze best wel te bikken, want ze hebben een lichte abrikozensmaak.

Op dit moment zit ik nog maar in de helft van mijn kuur maar toch heb ik er vertrouwen in. Je moet ook niet verwachten dat je een instant tan tevoorschijn zal toveren op je huid want dat beloofd het product niet. Ik hou jullie zeker op de hoogte van mijn ontwikkelingen.

Deze kuur zal er niet voor zorgen dat je beschermt bent tegen de zon, nog altijd een goeie SPF blijven smeren is de boodschap!

Wat denken jullie van AutoBronz Expert?

Prijzen en verkrijgbaarheid:

  • Doos 20 dagen: €17
  • Bij de apotheek of de online aptoheek Farmaline