Anti Rimpel Defense Serum – Caudalie

In één van mijn vorige video’s, shoplog sluis en Biotherm Age Fitness Advanced, zagen jullie deze al een paar keer opduiken. Anti Rimpel Defense serum van Caudalie, uit hun nieuwste anti-rimpel programma met Polyphenol.

Deze heb ik dus helemaal opgebruikt totdat er echt niets meer uit te krijgen was. Het teken dat het bij zo ver komt, is dat dit product echt wel bij mij in de bovenste schuif ligt.

Serums en Bjorn waren niet meteen een match made in heaven. Waarom? Omdat ik niet echt wist waarom je nóg eens een extra stap moet toevoegen aan je dagelijkse routine. Tot ik me een beetje meer ging verdiepen en aan het experimenteren sloeg.

Ik teste eerder dus een ander gamma (Biotherm) dat heel goed was voor mijn gelaat maar mijn baardzone werd niet voldoende gehydrateerd. Nadat ik vochtinbrenger had aangbracht, voelde mijn huid in no-time weer droog aan. Toen besloot ik net voor het aanbrengen van men vochtinbrenger met dit serum aan de slag te gaan.

Het is een licht serum dat je huid een extra herbevoorrading aanlevert vooraleer je je dagdagelijks producten gaat aanbrengen. Iets waar ik al lang op aan het wachten was maar uit onwetendheid niet mee wist wat aan te vangen.

Het Beschermend Antirimpel Serum biedt verzorging met de hoogste dosis aan actieve bestanddelen in het Polyphenol C15 gamma. Dit concentraat van jeugdigheid werkt intens en diepgaand in op de correctie van rimpels en de versteviging van de natuurlijke beschermingssystemen van de huid. Naast het superkrachtige duo van antioxidanten (gestabiliseerde Polyfenolen uit druivenpitten en vitamine C) is de formule ook verrijkt met hyaluronzuur dat hydrateert en opvult evenals met squalaan van olijf om de souplesse van de opperhuid te verstevigen.De huid is niet alleen beschermd tegen de dagelijkse agressies van buitenaf, maar ze beschermt zichzelf ook beter.

De bestaande rimpels en kraaienpootjes worden gecorrigeerd. De huid wordt effen gemaakt en ze klaart op. De fijne, zijdeachtige textuur dringt onmiddellijk door en zorgt ervoor dat de huid zacht en fris is.

Beter dan dit kan ik dit niet verwoorden. Mijn huid voelt soepel en fijne lijntjes vervagen.

Het aanbrengen gebeurt met een pipet. Dit kon evengoed met een pompje. Maar dit is maar een detail. Ik ga hier niet gaan zitten muggenziften.

Parfum? Toetsen van mandarijnboom, bladeren van citroenboom, komkommerwater en verse munt.

Hoe gebruiken? ‘s Morgens en ‘s avonds, op het gezicht en de hals, voor het aanbrengen van de dagelijkse verzorging, het hele jaar door of als kuur.

Prijzen en verkrijgbaarheid:

  • 30ml/38,72€
  • Via de apotheek of online